Sunday, December 12, 2010
Pilih 10 orang yg sedang awak fikirkan sekarang. Tk kisah la lelaki atau pun perempuan.

1.    Nur Shameera Hanim
2.    Nur Shakira
3.    Farah Husna
4.    Nik Nur Nasuha
5.    Ahmad Amsyar
6.    Putera Fareez Luqman
7.    Puteri Fariesha Liyana
8.    Nurul Nabilah
9.    Farah Amalina
10.  Nur Hidayah
Pernahkah kamu peluk NO 5?
Alahai, nonsense (!) Aishh, dye lelaki lah sygg! Mane boleh -.- Marah girlfriend dye nnti.
Apa perasaan kamu terhadap NO 7?
Awww, I love her very very much. Smpai bila-bila en sygg? Mmuahh :)
Kamu rindu tk dengan NO 1?
Rindu gilaa gilaa sgt sgt. Alahaii, nak sangat jumpa dye selalu en Sunshine! ^^
Hubungan kamu dengan NO 6?
Kami kawan sejak kecil lagi && akan sehidup semati kn PFL? :)
Panggilan yg diberi untuk NO 2?
Kyra Sayangg ^^ Awww, nama tu sesuai gilaa dgn dye. Sweet en?
Kamu syg tk NO 8?
Mesti lahh sygg sgt. Dah 3 tahun bersahabat, mengenali && dye pendengar saye yg terbaik!
Apa yg selalu kamu buat dengan NO 3?
Gossiping about guys and berkongsi macam-macam rahsia. She’s a loyal buddy :)
Benda apa yg kamu tk suka dengan NO 4?
Dye cantik && pandai sangat! Haishh, jeles betul aku tengok. Heyy, Cek Mek Klate nie :P
Apa yang kamu harapkan dari NO 10?
Dapat jumpa dye lagi, peluk && jerit-jerit dengan dye. And straight A+ yea SPM nie? Amiin :)
Pandangan kamu tentang NO 9?
Dye comel molek, pendek && dye famous. Heyy, I’m proud to know this sister ^^
posted by Najwa Najihah at 5:56 AM |