Thursday, December 9, 2010
Awak rase kalau org lelaki berada di hadapan orang yang mereka suka, apa yang akan lelaki tersebut lakukan? Give me your best answers :)

Asep- Dye buat bodoh je. Eh, betul ke?
Emir- Menyorok belakang mak dye :P
Abg Ayun- If I pretend macho, jual mahal && pretend she wasn’t there. Hhaa. That is my style but if I knew she likes me too, I’ll talk with her. Hhaa.
Kyra- Orang lelaki, kalau berada di hadapan perempuan yg dye suka msti gelabah habes. Muke na control hnsem jea. Biase la, dpan perempuan yg dye suke. Msti belagak hero. Hhaa. Pastu, dlm hati msti pikir, ape aku nk cakap kat dye neyh. Hhaa. Tu la kowt :D Kalau I? Hha. Ta boleh nafas kot. Terkedu! :P My heart beats faster. Much faster than F1. Hhee.
Ryfaa- Org lelaki, kalau berada di hadapan perempuan yg dye suka dye pun tawu malu gak tp wat chill je. Ad yg jenis jg batas. Tp protective without touching us suka-suka hati. Goodlah. Saya? Malu lah. Mulalah control sana sini. Nk je laki tue selalu bg perhatian en. Tp jangan manja-manja sangat. Smpan lepas kawen. Kn? Baru bahagia. Amin :)
Alan- Laki tu akan cover macho, hurm control bajet. Tp dalam hati tuhan je tau. Punye ar nervous. Ade jgak laki yg tunduk malu. Tp mostly, laki akan merenung sedalam-dalamnya mata perempuan yg dicintai dengan sepenuh hati. Kdg-kdg ade gak yg terus gagap. Adoi, pemalu lar katekan. Hhee. Girls?
Mun- Smue benda yg die buat mase tue tk menjadi. Hhaa. Betul kea? I’m not a man.
Adam- Saya cakap ‘Gi Mati Ar’. Hhaa.
Meery- Saya akan buat selamba cam tkde perasaan je.
Mael- Saya akan buat cute. Hhee.
Iera- Control kemachoan mereka.
PFL- Saya akan luahkan isi hati pada dye. Kalau dye terima, alhamdulillah. Kalau tk, mungkin ade hikmah. Tp lelaki yg berani selalu melakukan yg terbaik di hadapan perempuan yg mereka suka. Sebab lelaki itu nk perempuan tue tahu yg ade seseorang yg sering memerhatikannya dari jauh. Hhee. Dan jangan gelabah atau malu sgt bila ade depan perempuan tue. Mestilah act naturally, jgn jd hypocrite :)
Yana- Yeah, I think that guy must be kinda shy and mybe control himself :P Ask her out mybe? For the first time. Hhee. If she gives a good respond, continue attracts her within all of your efforts. Mybe she also will fall for him ^^
posted by Najwa Najihah at 7:14 PM |